WORKSHOPS

Inmiddels werk ik steeds vaker één op één, om zijn of haar eigen gedachten, gevoelens, krachten en belemmeringen te laten ontdekken. Hem of haar te leren luisteren naar het lichaam. Dit spelenderwijs. Hierdoor wordt een Mandala gecreëerd en wordt zichtbaar gemaakt wat de eigenschappen en ontwikkelpunten zijn.

Vanuit het één op één werken wil ik ook met grotere groepen aan de slag gaan, zo bijvoorbeeld ook werkend met groepen kinderen. Dit kan school gerelateerd zijn. In mijn workshop wil ik de mensen triggeren en uitdagen, zonder zelf al te veel te hoeven zeggen. Iedere mandala is uniek en komt voort vanuit iemands eigen gevoel. Niet vanuit die van mij.

mandala-6
mandala-1
mandala-2
mandala-5
mandala-7

Inhoud van de workshop

Het eerste deel

Als eerst laat ik je kennismaken met Mandala tekeningen door het laten zien van mijn eigen creaties en een korte introductie met een kopje koffie/thee en iets lekkers.

Het tweede deel

Daarna gaan we samen aan de slag met het zelf creëren van een Mandala. De basis heb ik al voor je gezet en we kunnen gelijk aan de slag! Bij het creëren van een Mandala zijn enkelen opties mogelijk. 1) We tekenen samen één mandala óf 2) je tekent je eigen mandala met inspiratie en begeleiding van mij. Gedurende het creëren van een mandala geef ik je inzichten die je kunnen helpen met je verdere ontwikkeling.

Voel jij net zo’n fijne energie en klik als ik en heb je interesse in een vervolg, vraag naar de mogelijkheden. Deze zijn er genoeg!